top of page

© Jean POUCET

Als een erkend psychologe en postdoc onderzoekster in het seksuele gezondheidsveld (en vooral als het gaat over biologische seksediversiteit, intersekse/dsd), ben ik ervaren in samen-werken met medische zorgprofessionals, patiënten- en belangenverenigingen en beleidsmakers. Ik verbind mij ertoe om met verschillende doelgroepen en gemeenschappen om te gaan en met een frisse en creatieve blik vragen en zorgen aan te pakken.

Ik heb heel wat peer-reviewed artikels, hoofdstukken in handboeken en beleidsrapporten geschreven over het intersekse/dsd thema, de effecten van behandelingen, genitale gevoeligheid en seksueel plezier om er maar enkele te noemen. Ik heb (inter)nationale onderzoeksprojecten gecoördineerd en tot een goed einde gebracht. Ik zetel vrijwillig in bestuursraden van professionele netwerken en familie-gerichte organisaties (bv. EuroPSI, en dsdfamilies in Engeland). Ik heb heel wat workshops, trainingen en seminaries gegeven (bv. als onderdeel van de I-DSD training school of postgraduaat cursussen aan de Universiteit van Gent), en tal van presentaties op internationale congressen op mijn palmares staan.

Naast mijn klinische en onderzoeksexpertise, is het echter mijn totale betrokkenheid en inzet voor projecten, en het aanboren van mijn technische skills over disciplines heen (website design en management, sterke visuele presentaties en rapporten, en het beheersen van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethodologie bijvoorbeeld), die mijn aanpak net dat tikkeltje anders maakt. Een gezonde portie lef en zelfkritiek maken dat ik steeds op zoek ga naar wat ik anders kan doen om het nog beter te maken.

 

Ik (h)erken dat elk project uniek is en moet tegemoetkomen aan jouw unieke wensen en behoeften als klant - of je nu een vzw, medisch team, overheid of onderzoeksgroep bent. Ik verbind mij ertoe om je verwachtingen in te lossen en zelfs te overtreffen. 

Contacteer mij in verband met projecten en prijzen. 

Sommige partners, instituten en centra waarmee ik het geluk had samen te werken 

bottom of page